top of page
rustige achtergond

Meet Me

fotografiebymiranda
kopje koffie

Mijn fotografiereis

Hey! Ik ben Miranda.

Samen met mijn man en drie Duitse herders en een aantal lieve poezebeesten woon ik in Bergen op Zoom. Naast mijn werk als fotograaf ben ik ook register podoloog maar fotografie was altijd al mijn passie. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie ook mijn parttime werk te maken. Ik houd niet van half werk en heb het vakdiploma fotografie van de Fotovakschool Rotterdam behaald. Nu was er geen houden meer aan en heeft het fotografie-virus me totaal in haar greep. 

Mijn portfolio weerspiegelt mijn persoonlijkheid: soms speels, altijd optimistisch en altijd op zoek naar die magische klik die een foto tot leven brengt. Van betekenisvolle en sfeervolle momenten tot tijdloze zwart-wit composities - beide hebben mijn hart gestolen.

Wat is mijn grootste uitdaging?  Het onopvallend vastleggen van de mooiste fotomomentjes. Mijn doel is niet om alledaagse plaatjes te maken, maar om beelden te creëren die een glimlach op je gezicht toveren en de vraag oproepen: "Huh? Wanneer heeft ze dit vastgelegd?!"

 Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Kopje Koffie?

Liefs, Miranda
ringen

- In het kort-

Moody, liefdevol en met emotie

Echte momenten, oprechte emoties, de bekende lach & traan: dit zijn voor mij de magische ingrediënten van een onvergetelijke fotoshoot.

trouwfotografie
Miranda Companje

Feitjes over mij

Als enthousiaste fotograaf uit Bergen op Zoom geniet ik van elke klik van mijn camera en leg ik graag de bijzondere momenten vast.

Buiten het fotograferen vind je me waterskiënd op het water of heerlijk in de natuur, wandelend of hardlopend met minimaal 1 hond bij me.

Fotografie en reizen zijn mijn passies. Zuid-Afrika heeft mijn hart gestolen. Neem eens een kijkje op mijn instagram account: miranda_companje_nature

voor mijn wildlife foto's ;)

Geef me een goed boek en een lekker latte macchiato en je hoort me niet meer. 

Ik houd er niet van om "in the picture" te staan, weet dus precies hoe iemand zich voelt die dat wel doet wanneer ze bij mij op de foto moeten. 

Laten we samen jullie verhalen vastleggen en onvergetelijke herinneringen creëren.

miranda companje
_MG_0514.jpg
trouwfotografie .png

Bekend van:

trouwen noord branbant logo
gemeente bergen op zoom logo
weggeven

Genoeg over mij

Ik ben super benieuwd naar wat jullie te vertellen hebben
bottom of page