top of page
wedding

Say Yes to me!

Moody, Liefdevol en Emotie

trouwfotografie
moodboard fotografie.png

Jullie Verhaal 

Absoluut geweldig nieuws, want jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige hoofdstuk in jullie liefdesverhaal! Samen gaan we een dag creëren die jullie voor altijd zullen koesteren.

Als jullie bruidsfotograaf ben ik enthousiast om deel uit te maken van deze bijzondere reis en om alle schitterende momenten vast te leggen die deze dag onvergetelijk maken.

Wat kunnen jullie verwachten? Een ervaring die draait om jullie unieke liefde en persoonlijkheden. Ik zal me niet alleen richten op het vastleggen van spontane lachbuien, intieme ogenblikken en hartverwarmende interacties, maar ook alle mooie details: van jullie mooie trouwringen tot de zorgvuldig gekozen decoraties.

Jullie liefdesverhaal wordt mijn focus, en ik zal er alles aan doen om het op een artistieke en authentieke manier vast te leggen. De oprechte emoties, de stralende glimlachen en zelfs de onverwachte momenten zullen allemaal worden vereeuwigd in beelden die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten, samen te werken en ervoor te zorgen dat deze dag wordt vastgelegd zoals jullie het voor ogen hebben.

Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

- Congrats you're Engaged! -

wedding dress

Wedding package deal

Prijs op aanvraag!

Vanaf € 800,- !

Wat is inclusief?

  • Intake gesprek 

  • Een online galerij

  •  Een sneak peek binnen 48 uur, na de huwelijksdag

  • Een usb-stick met de digitale beelden in hoge én lage resolutie

  • Betaling in termijnen mogelijk

  • Altijd een album

  • Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf postcode 4625

Second shooter: ik werk samen met Mirjam Wisse Fotografie. Wij hebben dezelfde werkwijze en fotografiestijl. Prijsindicatie second shooter: €75,- per uur. Je kunt de second shooter ook inhuren voor een bepaald gedeelte van de dag.

Het pakket is zelf samen te stellen, met extra opties, zoals een groot album, pre-wedding shoot en nog veel meer leuks! 

bottom of page